#Cadesa

#Cadesa

Primești oferta personalizată în cel mult 24 de ore…

Vreau o ofertă personalizată pentru business-ul meu!

Știm că ești aici pentru că vrei să-ți îndeplinești visul!

Completează forumularul de mai jos iar pe lângă oferta personalizată o să primești și un cadou

N-ai aflat încă de super oferta noastră?

Pentru că mai nou avem un site modern și interesant, ne-am gândit să-ți oferim cadoul de ”casă nouă” ție. Așadar ai 50% reducere la oricare serviciu #Cadesa. Oferta expiră în data de 10 Septembrie. :D

Web Design

Vrei un site modern, rapid și ușor de accesat de pe orice device. Află că ești în locul potrivit. Tocmai de asta ne ocupăm noi! 😀 

Optimizarea site-ului tău pentru motoarele de căutare (SEO)

Site-ul afacerii tale și principalul motor de căutare Google trebuie să fie cei mai buni prieteni pentru ca tu să ajungi în topul căutărilor pe cuvintele cheie stabilite de comun acord. Nu uita că ”morții” sunt ținuți întotdeauna pe a 2-a pagină în Google. TU trebuie să ajungi în top!

Conținut de calitate

Mergem pe principiul ”calitate nu cantitate” așadar este foarte important să ai pe site-ul tău conținut bine gândit și articole interesante care să atragă vizitatori și care să ajute la indexarea site-ului tău de către Google.

Dacă nu ești în Social Media, nu exiști!

Trebuie să ai o prezență online de cel mai înalt nivel. Suntem convinși că dorești să atragi clienți din diferite medii. Atunci de ce să ratezi o mulțime de potențiali clienți pe care ai putea să-i atragi printr-o prezență stabilă pe rețelele sociale?

Vezi ce spun clienții Cadesa Marketing

  • Am inceput colaborarea cu prietenii de la Cadesa Marketing acum 6 luni, ma declar foarte multumit de serviciile oferite cat si de preturi, putand astfel sa imi exprim multumirea pe aceasta cale. Asadar iti recomand aceasta agentie de marketing daca ai acelasi tel, adică recunoasterea, aprecierea si construirea unui nume in lumea virtuala!

    Sergiu Bucerzan
    Complexul Oasis

Telefon

Contactează-ne telefonic între orele 10:00-18:00. Abia așteptăm să discutăm cu tine! 

0771 326 101

Mail

Tu trimiți mail-ul iar noi îți răspundem în maxim 24 de ore! Sună bine? 😀 

Suntem tot timpul activi pe #Facebook. Așteptăm mesajul tău! 🙂

Facebook – @Cadesamarketing