#Cadesa

#Cadesa

Servicii

Îți oferim servicii complete de marketing și promovare online!

N-ai idee care sunt servicile potrivite pentru afacerea ta? Cere o analiză gratuită a business-ului tău!

Mai multe detalii AICI

Jurnalistul Bogdan Socol recomandă Cadesa Marketing

Comentează cele mai importante partide din Europa de la microfonul Digi Sport. A comentat ”pe viu” de pe stadion meciuri precum Barcelona-Real Madrid sau AC Milan-Inter și la un moment dat a decis că trebuie să livreze jurnalism de cea mai bună calitate și prin intermediul unui blog. 

De atunci puteți să citiți articolele care poartă semnătura lui Bogdan pe www.bogdansocol.ro un site construit și administrat în totalitate de Cadesa Marketing. Tot echipa noastră se ocupă și de prezența în social media a carismaticului comentator. Doar pentru ce-i bun serviciul de Social Media Managment? 😀 

Vezi ce spune Bogdan și apoi decide: vrei sau nu să construiești un nume în online pentru tine și/sau afacerea ta? Vrei să profiți de servicii profesionale la prețuri excelente? Vrei să economisești TIMP și BANI? 

WEB DESIGN WORDPRESS

Alege să ai un site modern, rapid și ușor de utilizat!

Fie că vrei să-ți construim un site de la 0 sau să-ți modificăm un site deja existent, află că te poți baza pe echipa noastră de profesioniști! O să ai un site modern, rapid și perfect funcțional pe orice device, de la mobil la tabletă.

SEO

Vrei să ajungi în topul căutărilor Google?

Noi o să-ți adaptăm site-ul în așa fel încât Google să-l iubească iar site-ul tău să ajungă pe prima pagină în cel mai important motor de căutare pe cuvintele cheie stabilite împreună. Nu uita că Google ascunde ”morții” pe a 2-a pagină! TU trebuie să ai locul asigurat pe prima pagină. 😀

Branding

Transformă-ți afacerea într-un adevărat brand!

Când vine vorba de branding nu ne gândim doar la un logo și un slogan. În ziua de astăzi oamenii cumpără emoții, așadar imaginea afacerii tale este extrem de importantă. Ce spun clienții sau potențialii clienți când văd informații legate de afacerea ta?

Content Marketing

Conținutul de calitate este ca un magnet pentru clienți

Scriem conținut de calitate pentru site-ul și/sau blogul afacerii tale pentru a atrage în mod rapid și gratuit potențiali clienți. Cuvintele inteligent alese fac diferența și transformă potențialii clienți în cumpărători! 🙂

E-mail Marketing

Atrage clienți noi și leagă relații de durată cu cei existenți!

O campanie de E-mail Marketing o să-ți aducă beneficii permanente. Pe mail poți livra foarte facil oferte, informații prețioase și detalii despre business-ul tău. În plus, ai ocazia să stabilești o relație apropiată cu potențialii clienți dar și cu cei existenți.

Social Media Marketing

Dacă nu ești pe Facebook atunci nu exiști!

Promovează-te eficient! Alege să creezi o adevărată comunitate în jurul business-ului tău. Cu ajutorul rețelelor sociale poți lega o relație mult mai apropiată cu potențialii tăi clienți și mai ales cu cei existenți. Orice afacere care se respectă, merge și pe mâna rețelelor sociale. 

Dezvoltarea afacerii

Oportunități, angajați motivați și clienți mai mulți!

Pentru orice business indiferent de domeniu există multe oportunități. Ne vom asigura că TU profiți de fiecare dintre ele. În plus, îți oferim sfaturi prin care să-ți duci business-ul la nivelul următor și/sau prin care să-ți motivezi angajații și să-ți crești vânzările.

Servicii Wordpress și de mentenanță

Sigur vrei un site care să fie cu actualizările la zi!

Vrei ca site-ul tău să fie mereu actualizat pentru ca ai tăi vizitatori să nu întâmpine probleme în timpul navigării. VEZI DETALII despre sub-servicii și prețuri. Obiectivul nostru este ca site-ul tău să arate și să ”se miște” excelent.

Vezi întreg portofoliul Cadesa Marketing

Am investit multe ore de muncă în fiecare proiect desfășurat. Și din fericire am reușit să le ducem la bun sfârșit. Aruncă o privire peste portofoliul nostru și citește cu atenție fiecare studiu de caz pe care ți-l punem la dispoziție. La un moment dat afacerea ta o să se regăsească în portofoliul nostru dacă dorești să faci o schimbare și să muncim împreună la procesul de creștere a afacerii tale.

Cere să-ți analizăm business-ul!

Îți vom analiza GRATUIT business-ul pentru a vedea pe ce trebuie să ne contentrăm pentru ca business-ul tău să ajungă pe culmile gloriei în mediul online. Nu uita și de oferta noastră de 50% reducere pentru orice serviciu #CadesaMarketing. Oferta expiră în data de 10 Septembrie. Profită ACUM! 🙂