#Cadesa

#Cadesa

Despre noi

Despre obiective mărețe și multă muncă

Te salut, numele meu este Casian Șoneriu și sunt fondatorul Cadesa Marketing. Am pornit pe un drum anevoios dar presărat cu multe satisfacții. Mi-am propus ca împreuă cu echipa mea să schimbăm mentalități. Să demonstrăm că viitorul este în online. Îmi place să spun că dacă business-ul tău nu este în online atunci aproape că nu există. Scopul fiecăruia este acela de a-și ușura existența.

Prin intermediul online-ului poți și tu să le ușurezi munca potențialilor tăi clienți și să ieși din decor pentru a te vedea în oceanul cel mare reprezentat de mediul online. TU trebuie să ajungi rechinul, nu peștișorul cel mic. Pentru că nu-i așa, rechinul devorează de fiecare dată peștișorii mai mici. Dar TU trebuie să ajungi în top! Suntem aici pentru a-ți crește afacerea! 😀 

Content Marketing

Conținutul de calitate face diferența!

Branding

Nu te limita la o mică afacere. Hai să construim un brand măreț!

Web Design & SEO

Un site cochet și rapid plus o prietenie de durată cu cel mai important motor de căutare, Google.

Viziunea noastră

Credem în schimbare! Tocmai de aceea am decis să nu mai stăm pe margine și să ne implicăm. Am dat peste clienți care nu vedeau avantajele mediului online și preferau să rămână la promovarea clasică dar în același timp LIMITATĂ! De ce să nu profiți de cel mai mari ”ocean” din lume și să stai în ”lacul” din zona în care se află afacerea ta? În online există loc pentru toată lumea. Asta-i clar! Dar nu toată lumea știe să iasă în față, nu toți antreprenorii văd cât de mult pot profita de pe urma internetului.

Și din acest motiv am început să punem bazele agenției Cadesa Marketing. Pentru a încerca cu pași mărunți să schimbăm câte ceva. Obiectivul nostru principal nu este acela de a VINDE oricui, orice, oricum și oricând. Vrem să educăm piața pentru a deschide ochii antreprenorilor care încă mai cred că online-ul nu este pentru ei.

Îți analizăm gratuit afacerea!

Îți analizăm de la A la Z afacerea pentru a vedea la ce trebuie să lucrăm. Care sunt punctele forte și punctele slabe ale business-ului tău și cum putem noi, echipa Cadesa Marketing să-ți ducem business-ul la următorul nivel. 🙂

Abonează-te prin mail

Odată ce te-ai abonat, o să primești săptămânal informații prețioase care te vor ajuta să-ți crești afacerea!