#Cadesa

#Cadesa

Bogdan Socol.ro

Web Design, WP Full Package, E-mail Marketing & Social Media Managment

Despre proiect

Jurnalistul Bogdan Socol a decis că este timpul să livreze jurnalism de calitate și prin intermediul unui blog. De designmentenanțăe-mail marketing dar și de prezența în social media a carismaticului comentator Digi Sport se ocupă echipa Cadesa Marketing.

Bogdan Socol a devenit în scurt timp prietenul echipei Cadesa Marketing și suntem foarte bucuroși de acest lucru. Este un sentiment foarte plăcut atunci când reușești să treci bariera rigidă ”client-agenție”

ClientBogdan Socol
Servicii Web Design - Intreg pachetul de servicii Wordpress & Mentenanta - Social Media Managment - Email Marketing
Timp5 zile

De ce a ales Bogdan Socol să lucreze cu noi

Bogdan spune că a ales Cadesa Marketing pentru că suntem o echipă tânără plină de entuziasm. A contat foarte mult și faptul că prețurile noastre sunt realiste și în conformitate cu volumul de muncă și nivelul calitativ prezentat. Mai multe detalii despre colaborarea noastră dar și despre principalele motive pentru care Bogdan a ales #Cadesa, poți vedea în video-ul de mai sus ⇑ (click pe fotografia lui Bogdan)

PS: Cu siguranță acest lucru nu a contat în procesul luării unei decizii finale pentru Bogdan, însă faptul că noi, echipa #Cadesa și prietenul (clientul) Bogdan Socol avem un lucru important în comun. Și anume iubim fotbalul! 🙂 

Ce a câștigat Bogdan pentru că ne-a ales pe noi

Acum Bogdan are un blog modern, rapid și optimizat SEO. Un newsletter care îl ajută să-și țină cititorii la curent cu cele mai recente postări de pe blog, și nu în ultimul rând o prezență stabilă în social media acolo unde pagina oficială a lui Bogdan a strâns într-o singură zi peste 250 de aprecieri. Dar contribuția noastră este foarte mică! Meritele sunt ale lui Bogdan, care livrează articole de cea mai bună calitate pe www.bogdansocol.ro și astfel se diferențiază față de alți bloggeri pasionați de sport.

PS: Știm că de obicei Bogdan este cel care livrează ponturi, dar nu putem să ne abținem. Bogdan pregătește un nou proiect foarte interesant sub tutela Cadesa Marketing. Noi atât am putut spune, o să fie ceva la care nu v-ați aștepta! ”Loviți” butonul de LIKE al paginii lui de Facebook pentru a rămâne la curent cu activitatea lui Bogdan.