#Cadesa

#Cadesa

Aris Trans Mediaș

Web Design, WP Full Package, E-mail Marketing, SEO, Content Marketing & Social Media Managment

Despre proiect

Colaborarea cu Aris Trans a început în Octombire 2016 iar din momentul respectiv, echipa Cadesa Marketing se ocupă de întreaga parte de online a companiei de transport din Mediaș. De la Web Design la Email Marketing și până la Social Media Managment, toate poartă semnătura #CadesaMarketing.

 

Lucrăm din greu pentru a menține imaginea impecabilă creată companiei Aris Trans. Scriem conținut de calitate pe blog și administrăm pagina de Facebook pentru a ține la curent clienții în legătură cu noutățile firmei.

ClientAris Trans
Servicii Întregul pachet deMarketing și Promovare #Cadesa.
Timp6 zile

Ce au câștigat prietenii de la #Aris pentru că au ales să lucreze cu noi

Aris Trans este o echipă de profesioniști desăvârșiți dar nu aveau o prezență online stabilă. Exista doar o pagină de Facebook cu puține aprecieri și interacțiuni. O pagină administrată nu foarte bine, genul acela de pagină care nu-ți aduce conversii. Acest lucru s-a schimbat însă din Octombrie 2016 când prietenii de la Aris Trans ne-au contactat.

Dan Șerban alături de toată echipa de la #Aris merită apreciați pentru faptul că și-au dat seama că viitorul este în online, pentru faptul că nu trebuie să mai aștepte și că investiția în online este o investiție sigură. 

Acum Aris are o pagină de Facebook și un site care atrag clienți, am dezvoltat împreună și o campanie de marketing. ”Tombola Aris Trans” și am construit o adevărată comunitate în jurul business-ului. 

Ce pierdeau prietenii de la #Aris dacă nu alegeau Cadesa Marketing

În mod cert pierdeau ocazia de a lucra cu o echipă tânără și mereu disponibilă și pierdeau șansa de a se bucura de servicii de calitate la prețuri excelente. Nu mai exista nici comunitatea frumoasă din jurul afacerii, nici site-ul  cu care ne mândrim astăzi dar nici un logo interesant și cel mai important O RELAȚIE DE PRIETENIE DE LUNGĂ DURATĂ ÎNTRE CELE DOUĂ ECHIPE – ARIS TRANS ȘI CADESA MARKETING. 

Munca în online este de durată, dar în cazul prietenilor de la Aris, rezultatele încep să se vadă. Încet dar sigur, Aris Trans devine un adevărat brand pe plan local.