#Cadesa

#Cadesa

3 motive pentru care afacerea ta trebuie să aibă un blog

Comunicarea este esențială într-un business. Acesta este un lucru știut de mai toți antreprenorii. Dar știu și antreprenori care nu profită de o unealtă foarte importantă și ușor de utilizat a unui business. Și anume blogul afacerii. În acest articol o să-ți enumăr 3 motive pentru care afacerea ta trebuie să aibă un blog.

Comunici mai simplu și mai ieftin

Ai un anunț de angajare? Vrei să-ți prezinți cei mai noi angajați? Vrei să te ”lauzi” cu performanțele echipei tale? Atunci fă-o prin intermediul unui blog care să fie ”legat” de site-ul de prezentare al business-ului tău. La fel facem și noi la Cadesa Marketing. Astfel în timp o să reușim să economisim sume importante, iar dacă faci lucruri care merită lăudate, cu siguranță publicațile online o să preia (menționând sursa) informația de pe blogul tău, astfel tu câștigi timp, bani și recunoaștere.

Poți Livra informații prețioase, nu o să regreți!

Tot prin intermediul unui blog, poți livra informații prețioase spre oamenii din domeniul de activitate al business-ului tău. Astfel poți să-i transformi în timp pe cei care vin să-ți viziteze blogul din cititori în clienți.

Exemplu: În general noi lucrăm cu antreprenori care vor să-și ducă afacerea la nivelul următor. Tocmai de aceea majoritatea articolelor de pe blogul nostru sunt scrise pentru ei. Încercăm să livrăm informații prețioase prin intermediul blogului. E simplu și rapid! 😀 Ai citit primele 2 articole de pe blog? Dacă nu, iată-le aici. – POVESTEA LUI ANDREI – ANTREPRENORUL CARE A DESCOPERIT AVANTAJELE OFERITE DE MEDIUL ONLINE  și – POVESTEA UNEI COLABORĂRI DE SUCCES SAU DESPRE CUM SĂ ATRAGI CLIENȚII LA CARE AI VISAT.

Blogul tău = Magnetul tău de atras potențiali clienți

Organizează concursuri, dezvoltă campanii de marketing și ține-ți clienții la curent cu tot ceea ce faci. Ți-ai reamenajat magazinul? Fă câteva poze și pune-le pe blog. Potențialilor clienți o să le placă! Apropo, era să uit de un lucru. Ai grijă să pui o căsuță de abonare la newsletter, pentru ca cei care te citesc să primească o notificare prin mail de fiecare dată când postezi ceva nou pe blog.

Exemplu: Vezi campania pe care echipa #Cadesa a realizat-o prin intermediul blogului clienților de la Aris Trans. ”Tombola Aris Trans” a avut un real succes. Iar acest lucru nu era posibil fără blogul de pe site-ul pe care l-am realizat acum aproape un an. 😀  Vezi detalii.

Acesta a fost articolul de astăzi. Putem să mai vorbim mult și bine pe baza acestui subiect. Dacă aveți întrebări, vă stăm la dispoziție. În același timp, vă putem ajuta să implementați ceea ce v-am descris mai sus. Adresa noastră de mail este office@cadesamarketing.ro dar suntem și pe #Facebook.

Spor la scris articole de cea mai bună calitate pe viitorul blog al business-ului tău! 🙂

Leave a Reply